Hier vindt u alles voor uw jukebox of (zelfbouw) buizenversterker. Van weerstandje tot compleet gebouwde gitaarversterker. Zowel gebruikte jukebox onderdelen als nieuwe (reproduktie) onderdelen. Luidsprekers, condensatoren, buizen (NOS en nieuwe produktie), jukeboxmanuals enz. enz.

Op 12 en 13 oktober is het weer zover: Rock around the Jukebox Experience. één van ’s-werelds grootste evenementen waar de 50s, 60s en 70s kunnen worden beleefd. Je waant je even terug in de tijd met centraal op de beursvloer enkele honderden jukeboxen naast werkelijk van alles uit de 50s, 60s en 70s. En dat alles is niet alleen te zien, maar ook te koop. Ook zijn er liveoptredens, dansdemonstraties en buiten staan oldtimers te pronken. Kortom een hele dag (of 2) vermaak. Niet alleen voor de liefhebber, maar voor de hele familie.

Natuurlijk is Jukebox Revival ook weer aanwezig met een stand in de grote hal. Zo als altijd brengen we veel onderdelen mee, maar als u er zeker van wilt zijn dat we bij hebben wat u zoekt, bestel dan voor 10 october via de webshop. Dan weet u zeker dat we uw onderdelen bij ons hebben en krijgt u ook nog eens 5% korting op ons hele assortiment. Bestelt u voor meer dan 100 euro dan krijgt u een leuke LP klok (waarde € 17,50) helemaal gratis !Bij een order van meer dan 100 euro is verzending in Nederland en de meeste EU landen gratis (tenzij anders is vermeld bij het artikel).

NU: Jensen speakers op Tonepedia !!

  

This is the Dutch version of the shop. You can change to English in top of each page.