Hier vindt u alles voor uw jukebox of (zelfbouw) buizenversterker. Van weerstandje tot compleet gebouwde gitaarversterker. Zowel gebruikte jukebox onderdelen als nieuwe (reproduktie) onderdelen. Luidsprekers, condensatoren, buizen (NOS en nieuwe produktie), jukeboxmanuals enz. enz.

Op 9 en 10 oktober is het weer zover. Rock Around the Jukebox met meer dan 250 standhouders die werkelijk van alles uit de jaren 50, 60 en 70 te koop aanbieden: jukeboxen, grammofoonplaten, kleding, collectibles etc.

Natuurlijk is er dan ook weer live muziek, dans en zijn er vele oldtimers om te bewonderen. Het jaarlijkse thema is ‘Indo-Rock’.

Ook Jukebox Revival is weer aanwezig natuurlijk. We brengen zoveel mogelijk mee naar de beurs. Wilt u er echter zeker van zijn dat we bij hebben wat u zoekt bestel het dan nu al via de shop. U bestelling staat dan klaar voor u in de stand en bovendien ontvangt u 5% korting en krijgt U bij een bestelling van meer dan 75 Euro een leuk vogelhuisje cadeau.

Bij een order van meer dan 100 euro is verzending in Nederland en de meeste EU landen gratis (tenzij anders is vermeld bij het artikel).

NU: Jensen speakers op Tonepedia !!

 

This is the Dutch version of the shop. You can change to English in top of each page.

 

Nieuwe producten

13 producten(en)