• Snelle verzending!
  • Uitgebreid assortiment
  • Deskundig advies

Home

Hier vindt u alles voor uw jukebox of (zelfbouw) buizenversterker. Van weerstandje tot compleet gebouwde gitaarversterker. Zowel gebruikte jukebox onderdelen als nieuwe (reproduktie) onderdelen. Luidsprekers, condensatoren, buizen (NOS en nieuwe produktie), jukeboxmanuals enz. enz.

Bij een order van meer dan 100 euro is verzending in Nederland, België en Duitsland gratis voor de meeste EU landen is verzending gratis bij een order van 200 euro (tenzij anders is vermeld bij het artikel).

Op zondag 14 mei tijdens Rock Around the Jukebox komen de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 weer tot leven! Zoals de naam al doet vermoeden staan tijdens deze sfeervolle Open-Air Market jukeboxen centraal, maar het is zoveel meer dan dat. In Autotron ’s-Hertogenbosch komen fans van ‘The golden fifties, sixties en seventies’ weer bij elkaar.

Tijdens Rock Around the Jukebox zijn de mooiste jukeboxen en grammofoonplaten in alle prijsklassen te vinden. Ook kunnen bezoekers de vele bijzondere oldtimers, vintage kleding en andere hippe hebbedingetjes uit de jaren ’50, ’60 en ‘70 komen bewonderen. Alle mogelijke kleding, flipperkasten, meubeltjes, neonreclames en memorabilia uit die tijd is er volop te vinden. Ontdek de unieke items of scoor die ene lievelingsplaat, terwijl de muzikale klanken van toen je om de oren vliegen.

Natuurlijk is ook Jukebox Revival aanwezig met een stand vol onderdelen, manuals etc. Maar we kunnen niet alles meebrengen. Bestel daarom zo speodig mogelijk via de webshop. Dan ligt uw bestelling klaar in onze stand en krijgt u ook nog eens 5% korting op het gehele on-line assortiment. Bestelt u voor meer dan 75 euro dan ontvangt u ook nog een leuk cadeautje.

This is the Dutch version of the shop. You can change to English or German in top of this page.

Nieuwe producten