• Snelle verzending!
  • Uitgebreid assortiment
  • Deskundig advies
  • Wereldwijde verzending

Home

Hier vindt u alles voor uw jukebox of (zelfbouw) buizenversterker. Van weerstandje tot compleet gebouwde gitaarversterker. Zowel gebruikte jukebox onderdelen als nieuwe (reproduktie) onderdelen. Luidsprekers, condensatoren, buizen (NOS en nieuwe produktie), jukeboxmanuals enz. enz.

Bij een order van meer dan 100 euro is verzending in Nederland, België en Duitsland gratis voor de meeste EU landen is verzending gratis bij een order van 200 euro (tenzij anders is vermeld bij het artikel).

7 en 8 Oktober is het weer zover: Rock around the Jukebox Experience

Zoals de naam al doet vermoeden staat de muziek van toen en de Jukebox dit weekend centraal. Maar ook liefhebbers die op zoek zijn naar andere hebbedingetjes uit hun jeugd of de jeugd van hun ouders, mogen dit evenement zeker niet missen. Want bij de honderden stands koop je meer dan alleen de mooiste singeltje en langspeelplaten uit jaren 50, 60 en 70! Je vindt daar eigenlijk alles wat in die tijd modern was. Natuurlijk ontbreken ook de flipperkasten, grammofoons en radios dit jaar niet. Dit jaar zal het evenement ook weer bijgewoond worden door diverse bandjes en spectaculaire live optredens! Tevens zijn er dansdemonstraties en staan er oldtimers te pronken.

Uiteraard zijn wij ook weer op de beurs te vinden met onderdelen, manuals, luidsprekers etc. Natuurlijk kunnen we lang niet alles meebrengen naar de beurs. Wil je zeker zijn dat we jou onderdeel bij hebben? Bestel dan vooraf en ontvang 5% korting. Bestel je voor €75 of meer krijg je boven op de 5% korting ook nog een GRATIS metalen bordje (15 x 20 cm) uit onze nieuwe collectie ter waarde van €8.25 Bestel vandaag nog! Aanbod geldig zolang de voorraad strekt, bestellen kan tot 3 oktober!

 

This is the Dutch version of the website. You can change to English or German in top of this page.
 

Nieuwe producten